U kunt ons bereiken via:
0487-512462

Pakket Polis

Complete financiële bescherming voor uw bezittingen

Overal en altijd financieel beschermd zijn voor uw bezit. Dát wil iedereen wel. Door de komst van moderne en uitgebreide pakketverzekeringen bieden wij daarvoor een oplossing. De verzekeraars ontwikkelde hiervoor ieder hun eigen product. Aegon lanceerde hun Woon- & VrijeTijdpakket. A.S.R. kwam met hun Vernieuwd Voordeelpakket. Unigarant kent ’t Huis en reispakket. Interpolis lanceerde de Alles in 1 polis. Tegenwoordig heeft bijna elke verzekeraar zijn eigen pakket. Met dit complete schadepakket verzekert u zich namelijk niet alleen op maat, maar ook heel voordelig en compleet. Thuis, bij sport en vrijetijdsbesteding, op vakantie...kortom, overal en altijd bent u beschermd. Onder verzekerd zijn of oververzekerd zijn behoort tot het verleden. Omdat alle verzekeringen naadloos op elkaar aansluiten en er  rekening gehouden met uw specifieke situatie, betaalt u niet teveel.  Elk pakket kent weer zijn eigen kortingsregelingen. Samen met u kijken wij welke kortingsregeling het beste bij u past. Een pakket op maat.

Deze pakketten kennen o.a. de volgende verzekeringsrubrieken:

  • Woonhuis
  • Ongevallen
  • Inboedel
  • Reis- en annulering
  • Aansprakelijkheid
  • Caravan
  • Rechtsbijstand
  • Pleziervaartuigen

Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om Uw auto te sluiten op een pakket.

Al met twee rubrieken profiteert u van de unieke pakketvoordelen.

Overzichtelijker, voordeliger, makkelijker...
Verzekeren via een pakket is voordeliger, dan het afsluiten van losse verzekeringen. U betaalt maar éénmaal poliskosten en zonder ingrijpende wijzigingen,  daarna nooit meer. Verder is het veel overzichtelijker. Immers staat alles op één polis. En u kunt zonder toeslag in maandelijkse termijnen betalen

Vrijwel alles is gedekt
In uw vrije tijd puzzelen met polissen om te zien wat wél en wat niet gedekt is? Dat is niet nodig. De moderne pakketten dekken bijna alles ! Alle rubrieken sluiten volledig op elkaar aan. Dit betekent dat bij het afsluiten van alle rubrieken vrijwel elk denkbare schade in of om het huis, bij sport of vrijetijdsbesteding of op vakantie gedekt is.

Bent u voor één of meerdere verzekeringen elders verzekerd? Geen probleem. Wij regelen de eventuele opzeggingen en zorgen dat u optimaal verzekerd wordt. Veel verzekeringen zijn tegenwoordig per maand opzegbaar. Overstappen kan dus snel. En wilt u liever toch bij uw eigen vertrouwde maatschappij blijven? Veelal kunnen wij ervoor zorgen dat wij uw nieuwe aanspreekpunt kunnen worden.

Wij kunnen  voorzien in vele maatschappijen. In samenspraak met u en rekening houdend met Uw wensen, zoeken wij een geschikt product en verzekeraar.