U kunt ons bereiken via:
0487-512462

Uitvaart

Omdat u liever uw gezin niet onverzorgd achterlaat

U zorgt op tal van manieren voor de mensen die u dierbaar zijn. In dat verband is het logisch om ook even stil te staan bij de consequenties van uw overlijden voor uw nabestaanden. Naast het verdriet en persoonlijke gemis krijgen uw dierbaren direct te maken met de organisatie van de uitvaart en de betaling ervan. Met een goede uitvaartverzekering worden op zo'n moment uw nabestaanden zorgen uit handen genomen. U kunt dit met een van onze uitvaartpolissen vandaag nog regelen.
Uw nabestaanden kunnen op ons rekenen.

Wij bieden u uitvaartverzekeringen aan van diverse aanbieders. Deze aanbieders zijn met zorg gekozen en zorgen ervoor dat de nabestaanden alle zorgen uit handen wordt genomen. Eén telefoontje is genoeg. Op de polis staat hiervoor meestal een speciaal telefoonnummer. Uiteraard kunt u ook ons kantoor altijd bellen. Wij beschikken over een 24 uurs dienst bij sterfgevallen zodat altijd iemand bereikbaar is.

Volledige vrijheid voor persoonlijke invulling

Wij werken samen met o.a. Monuta,  Ardanta en Klaverblad. Zij allen bieden een zeer complete uitvaartverzekering en kan volledig worden afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. De vrijheid bepaalt uzelf. Dit kan door een kapitaal uitkering maar ook door het verzekeren van een standaard pakket. Uiteraard kunt U er ook voor kiezen om Uw bestaande uitvaartverzekering uit te breiden. Adviesburo van den Broek adviseert u graag over de combinatie die het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Om uw uitvaartverzekering nauwkeurig af te stemmen op uw persoonlijke wensen bent u bij Adviesburo van den Broek aan het juiste adres. Adviesburo van den Broek is ook op de hoogte van de kosten in uw regio. De kosten van een uitvaart zijn de laatste jaren flink gestegen en bovendien verschillen de kosten van bijvoorbeeld een begrafenis of van grafrechten sterk per regio. Adviesburo van den Broek helpt u graag bij het vaststellen van het verzekerd bedrag.