U kunt ons bereiken via:
0487-512462

Over ons

Adviesburo van den Broek bv is gespecialiseerd in het adviseren en afsluiten van verzekeringen. Wij werken vanuit een persoonlijk contact met elke cliënt; particulier of zakelijk. Een verzekering is namelijk voor niemand hetzelfde. Iedereen woont anders, werkt anders of heeft een ander personeelsbestand. 

Naast het afsluiten van een verzekering houdt Adviesburo van den Broek bv uw polissen up-to-date en informeert u over belangrijke wijzigingen op verzekeringsgebied. Tevens trachten wij schadegevallen zo zorgvuldig en snel mogelijk voor u af te handelen.

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten.

Bereikbaarheid

U kunt ons op veel manieren bereiken:
Telefoon: 0487-512462
Fax: 0487-515192
E-mail: advies@vdbroekadvies.nl 
Internet: www.vdbroekadvies.nl 

In geval van nood wordt u via onze automatische telefoonbeantwoorder buiten kantoortijden doorverbonden.

Natuurlijk kunt u ons ook op ons kantoor bezoeken. Op werkdagen, maandag tot en met donderdag, zijn de openingstijden van 08:30 tot 16.30 uur. Op vrijdag sluiten wij om 16.00 u. Eventueel kunt u met ons ook een afspraak buiten kantoortijden maken.

Onze communicatie met u voeren wij in het Nederlands en kan op verschillende manieren plaatsvinden: schriftelijk, per e-mail, telefonisch of in een persoonlijk gesprek. Wij horen graag uw voorkeuren.