U kunt ons bereiken via:
0487-512462

Autoverzekering

Miljoenen auto’s sieren dagelijks onze wegen. Onze auto, ons stalen ros, is een onmisbare schakel in onze samenleving geworden. Het geeft ons vrijheid, zelfstandigheid, mobiliteit, maar is ook een bron van trots en geeft een gevoel van eigenwaarde. Dat auto’s ook geld kosten hoeven wij u niet te vertellen. U als automobilist weet dat als geen ander. Auto’s zijn kostbaar in aanschaf, onderhoud en gebruik. Helaas ondervinden onze vervoermiddelen ook de negatieve gevolgen van hun aanwezigheid op de wegen. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje en menige auto loopt dan ook in zijn bestaan wel eens een deuk of een beschadiging op.  

De overheid heeft zijn burgers verplicht om op elk gekentekend voertuig een geldige WAM verzekering te laten sluiten. De houder van een gekentekend voertuig is zodoende verplicht om bij een verzekeraar minimaal een W.A. motorrijtuig verzekering te sluiten. Daarmee heeft altijd de schade lijdende partij de zekerheid dat de schade, welke toegebracht is aan zijn auto, vergoed wordt. Daarnaast kan de eigenaar zijn verplichte W.A. verzekering uitbreiden met aanvullingen waardoor ook de materiële  schade aan zijn eigen voertuig wordt vergoedt. Maar ook schade welke ons trotse bezit zou kunnen oplopen indien er geen schuldige partij aanwijsbaar is, is te verzekeren.

In deze wir war van aanbiedingen van verzekeraars zoeken wij samen met u naar het meest voor uw passend product. Daarbij proberen wij uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. En omdat iedere auto weer anders is en iedere eigenaar weer andere wensen heeft, trachten wij een zo goed mogelijk passend product voor u te zoeken. Elke autoverzekering kent zijn prijs en zijn kwaliteit. Gebruik makend van onze ervaring en marktkennis vinden wij een  auto verzekering  die het best bij u past.

Maar ook tijdens de looptijd van een, via ons kantoor, afgesloten autoverzekering blijven wij u bijstaan. Wij trachten uw schade te verhalen op de schuldige tegenpartij. Wij zullen uw verzekering blijvend up to date houden en zien kritisch toe op het contact met de verzekeraar. Daarnaast coördineren wij ook voor u de schade met uw reparateur en zien toe op een complete afhandeling van uw schade.